• 43
  • 43
  • 43

Rreth Kompanisë

Përqendruar në prodhimin e letrës dekorative me cilësi premium

Hangzhou Fimo Decorative Material Co., Ltd. është prodhues dhe eksportues i letrës dekorative të printuar dhe letrës së ngopur me melaminë në Kinë. Vetëm letra bazë e papërpunuar me cilësi të lartë dhe bojë printimi me bazë uji zgjidhen si lëndë të para, nën sistemin e rreptë të kontrollit të cilësisë, ne jemi të fokusuar në dekoret e nivelit të cilësisë premium.

Përveç tregut lokal në Kinë, dekoret tona eksportohen edhe në shumë vende, si Koreja e Jugut, Vietnami, Indonezia, Bangladeshi, India, Dubai, Arabia Saudite, etj. Dhe Fimo Decor gëzonte një emër të mirë në mesin e klientëve tanë.

Lini Mesazhin Tuaj