• 43
  • 43
  • 43

За компанијата

Фокусирани на производство на украсна хартија со врвен квалитет

Hangzhou Fimo Decorative Material Co., Ltd. е производител и извозник на печатена украсна хартија и хартија импрегнирана со меламин во Кина. Само сурова основна хартија со врвен квалитет и мастило за печатење на база на вода се избрани како суровини, под строг систем за контрола на квалитетот, ние сме фокусирани на декори на ниво на врвен квалитет.

Покрај локалниот пазар во Кина, нашите декори се извезуваат и во многу земји, како што се Јужна Кореја, Виетнам, Индонезија, Бангладеш, Индија, Дубаи, Саудиска Арабија итн. И Fimo Decor уживаше добро име меѓу нашите клиенти.

Оставете ја вашата порака